The London School of English

Velika Britanija - London

Preusmerjamo na plačilo...

The London School of English
 • nad 18 let
 • visoko kompetentni učitelji
 • odlični jezikovni programi za poslovneže
 • angleščina za pravnike
Jezikovne stopnje
vse, razen za popolne začetnike
Tečaji
tečaji splošnega jezika
jezikovni programi za poslovneže
priprave na mednarodne izpite
tečaji angleščine za pravnike
Izpiti
IELTS
Cena vključuje
 • test jezikovnega predznanja
 • analizo jezikovnih potreb
 • tečaj angleškega jezika
 • učne materiale
 • poročilo o udeležbi na tečaju
 • brezplačni dostop do on-line učne platforme
Angleščina za pravnike – Legal English 30+
Število šolskih ur / teden: 15 Št. tečajnikov: največ 6 Cena od: 538,00 €

Angleščina za pravnike – Legal English 30+

VSEBINA PROGRAMA
Program je pripravljen za izkušene odvetnike, sodnike ter pravnike, vodijo pa ga jezikoslovci z izkušnjami na posameznih pravnih področjih. Pouk je zasnovan maksimalno praktično in vključuje študije in simulacije pravnih primerov, prezentacij, sestankov in pogajanj ter pisno komuniciranje (priprava poročil, osnutkov pogodb in formalnih dopisov), pravno izrazoslovje, utrjevanje slovničnih struktur, ki se najpogosteje uporabljajo v pravnem kontekstu in urjenje vseh jezikovnih veščin za učinkovito in točno komuniciranje v različnih pravnih kontekstih. Vendarle pa to ni tečaj prava, temveč jezikovni trening s ciljem učinkovitega nastopanja v mednarodnem pravnem okolju.

TERMIN TEČAJA
Izbirate lahko med 2 terminoma:
1. ponedeljek – petek: 10:00 – 13:30
2. ponedeljek – petek: 15:00 – 18:30

KAKO POTEKAJO TEČAJI
On-line programi potekajo v virtualni učilnici preko platforme ZOOM.
Primer tedenskega programa je na voljo na povezavi Legal English – Commercial Lawyers Virtual

TEST
Po prijavi na tečaj vsak udeleženec izpolni vprašalnik, ki služi oceni nivoja predznanja angleškega jezika. Na osnovi predznanja ter jezikovnih potreb posameznega tečajnika in področja dela tečajnika šola prilagodi vsebino tečajev, ki potekajo v majhnih skupinah.

UČNA PLATFORMA LONDON SCHOOL ONLINE
Udeleženci online programov na jezikovni šoli The London School of English imajo do konca leta 2020 brezplačni dostop do London School Online, odlične učne platforme, ki nudi pisne in video učne vsebine z aktualno tematiko.

CERTIFIKAT
Po končanem tečaju boste prejeli poročilo o opravljenem jezikovnem tečaju.

Podrobnosti
Število šolskih ur / teden: 15
Dolžina šolske ure: 60 minut
Dolžina tečaja: 1 teden
Št. tečajnikov v razredu: največ 6
Stopnje: B2 in višje
Začetki: vsak ponedeljek
Cenik
1 teden: 538,00 €
Kaj vključuje cena
 • test jezikovnega predznanja
 • analizo jezikovnih potreb
 • tečaj angleškega jezika
 • učne materiale
 • poročilo o udeležbi na tečaju
 • brezplačni dostop do on-line učne platforme
Rezervacija tečaja

Prijava na tečaj

Hitra in enostavna prijava na spletni tečaj.
Za plačilo:
538,00 EUR*DDV vključen
Rezerviraj zdaj
Podatki o tečajniku
Podatki o plačniku
Način plačila
Podatke za plačilo vam bomo posredovali na e-mail naslov.

Galerija

Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2

The London School of English

Splošno o izobraževalni ustanovi

Že več kot 100 let slovi The London School of English kot eden najuglednejših britanskih jezikovnih centrov. Zagotavlja vrhunsko izobraževanje, veliko pozornosti in izjemen odnos do tečajnikov, tako s strani izkušenih učiteljev kot vsega šolskega osebja. Tečajniki na tej šoli so praviloma poslovneži in vodstveno osebje različnih strokovnosti s ciljem, da v mednarodnem okolju v najkrajšem možnem času dosežejo optimalni napredek v znanju angleškega jezika, tako na področju splošne poslovne angleščine kot na različnih strokovnih področjih. Prihajajo iz podjetij kot so npr. Bayer, Coca-Cola, L’Oreal, Siemens, pa poslanci Evropskega parlamenta … Elegantno šolsko poslopje Holland Park Gardens, spoj tradicionalnosti in sodobne tehnologije, se nahaja v ekskluzivnem londonskem bivalnem predelu Holland Park, nedaleč od modnega Notting Hilla in prestižnih butikov Kensingtona, do središča mesta pa je s podzemno železnico »Central Line« manj kot 15 minut vožnje.
Za vse, ki pa se na tej šoli želijo izpopolnjevati od doma, nudi šola odlične online jezikovne programe, ki potekajo v majhnih skupinah in so namenjeni tako izpopolnjevanju splošnega kot poslovnega jezika ter specializirane programa s področja prava.
Po prijavi na tečaj vsak udeleženec izpolni vprašalnik, ki služi oceni nivoja predznanja angleškega jezika. Na osnovi predznanja ter jezikovnih potreb posameznega tečajnika in področja dela tečajnika šola prilagodi vsebino tečajev, ki potekajo v majhnih skupinah.
Udeležencem tečajev je od prijave in še 3 mesece po zaključku tečaja na voljo brezplačni dostop do London School Online učnega portala.

Opremljenost šole:
28 sodobno opremljenih učilnic, jezikovni laboratorij, šolska knjižnica in multimedijski prostor, brezplačni Wi-Fi, prijetna šolska restavracija s teraso, kjer vam bodo med tednom vsak dan postregli z okusnim kosilom, že vključenim v ceno aranžmaja.

Ponudbo tečajev angleščine na jezikovnem centru The London School of English v Londonu z vključeno nastanitvijo si lahko ogledate na povezavah The London School of English in The London School of English Business.

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.