Malaca Instituto

Španija - Malaga

Preusmerjamo na plačilo...

Malaca Instituto
  • nad 16 let
  • kompetentni učitelji
  • primerno za vse starosti
Jezikovne stopnje
vse
Tečaji
tečaji splošnega jezika
Cena vključuje

Prijava na tečaj

Hitra in enostavna prijava na spletni tečaj.
Za plačilo:
Pozor: spremenite trajanje!*DDV vključen
Rezerviraj zdaj
Podatki o tečajniku
Podatki o plačniku
Način plačila
Podatke za plačilo vam bomo posredovali na e-mail naslov.

Galerija

Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 2

Malaca Instituto

Splošno o izobraževalni ustanovi

Malaca Instituto se uvršča med najbolj priljubljene jezikovne šole v Španiji, za kar so zaslužni odlični učitelji, profesionalna izvedba tečajev na najvišjem kakovostnem nivoju, sproščeno vzdušje, super infrastruktura, privlačna šolska rezidenca Club Hispánico in idealna lega nedaleč od morja. Šolsko poslopje, ki odlično služi tako študiju kot nastanitvi, je v lepem stanovanjskem predelu «Cerrado de Calderón»; le 10 minut hoje je do morja, do središča mesta pa je cca 15 minut vožnje z javnim prevozom.
Poleg odličnih tečajev v Malagi pa šola nudi tudi učinkovite online jezikovne programe, oziroma kot jih imenuje šola “Clases onlive”. Le-ti potekajo online v živo iz učilnic v Malagi.

Opremljenost kampusa:
25 klimatiziranih, sodobno opremljenih učilnic, multimedijski študijski prostor, šolska knjižnica, prostor za samostojni študij, šolski kino, šolski bar in restavracija, plesni studio, fitnes studio, bazen s teraso za sončenje, pralnica, brezplačni Wi-Fi in šolska rezidenca Club Hispánico.

Ponudbo tečajev španščine na jezikovnem centru Malaca Instituto v Malagi z vključeno nastanitvijo si lahko ogledate na povezavi Malaca Instituto.

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.